Schoolchauffeuse overvallen bij thuiskomst

dblogoEen 37-jarige mevrouw is vrijdagmorgen rond 05.30 uur overvallen voor haar woning aan de Soenielweg in het ressort Kwatta. Volgens verklaring van het slachtoffer vervoert zij schoolkinderen. Op die bewuste morgen stond zij op en zag iemand op het erf. Haar man die buschauffeur is, keek na de constatering van zijn vrouw ook rond, maar zag niemand. Het latere slachtoffer ging haar man uiteindelijk afzetten en kwam thuis aan. Zij maakte de motor van de wagen uit en zou haar buurvrouw bellen om een oog in het zeil te houden. Terwijl zij haar telefoon pakte, hoorde zij één van de autoportieren opengaan. Tot haar schrik zag zij een man voor haar staan. Gelijk daarna kreeg zij een klap in haar gezicht.
Een man, slank en lang van postuur, hield het slachtoffer in een wurggreep. Hij vroeg naar geld en sieraden. De doodsbange vrouw had SRD 800 in de wagen. Uit vrees overhandigde ze het geld aan de dader. De crimineel haalde de autosleutel uit het contact en nam de benen. Ook haar mobiele telefoon werd afgepakt. Na de beroving verwittigde het slachtoffer de buren van het geval, waarna de politie werd gebeld. De verdachte is vooralsnog voortvluchtig .
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!