Nederlands bedrijf start supermarkt in Suriname

Multifranchiser Gerard van den Tweel gaat een pilotwinkel openen in het centrum van Paramaribo. De ondernemer uit Nijkerk begint onder de naam Van den Tweel Supermarkt een test in de hoofdstad van Suriname. ‘Als honorair consul van Suriname weet ik dat er in dat land veel vraag is naar producten van Albert Heijn. Wanneer de pilot slaagt, mikken we op een grote winkel aan de ring van Paramaribo. Daarnaast zie ik ook kansen met partijenhandel in Suriname. Daar gaan we dus ook mee beginnen’, zegt de multifranchiser tegen Distrifood.
Sinds november 2011 heeft de multifranchiser op Bonaire een Van den Tweel Supermarkt. De zogeheten Van den Tweel Groep van de multifranchiser heeft inmiddels vijf supermarkten in het Caribisch gebied. Dit zijn Ling & Sons op Aruba, Van den Tweel Supermarkt en Voordeelmarkt Warehouse op Bonaire en Albert Heijn Zeelandia en Van den Tweel Supermarkt Jan Thiel op Curaçao.

error: Kopiëren mag niet!