Jong Star stopt na 26 minuten met spelen

Een opmerkelijkheid was er bij de voortzetting van de competitie van de Domburg Sportbond (DSB) waar te nemen afgelopen weekend. De nieuwe ploeg van SV Jong Star, die uitkomt in de Tweedeklasse competitie, hield na 26 minuten spelen in de wedstrijd tegen Boxel’71 op met voetballen. De arbiter floot hierdoor de wedstrijd af. De reden was dat de spelers van Jong Star het niet eens waren met een beslissing van de arbiter. Deze had een rode kaart gegeven aan een speler van Jong Star voor het gelijkbenig tackelen van de goalie van Boxel’71. Echter, de spelers van Jong Star meenden dat juist de doelman van Boxel rood moest krijgen voor het tackelen van de spits van Jong Star. De jongens van Jong Star hadden hierna geen zin meer om te spelen. Ze stonden ook al met 3-0 achter na 26 minuten spelen. Een vrouwelijke supporter klaagt tegenover Dagblad Suriname dat de arbiters de ploeg van Boxel’71 bevoordelen tijdens wedstrijden. De andere Tweedeklasse wedstrijd ging wel door. Hier won Vasco met 4-1 van Manhattan. Yeogeny Aloema, Gilvan King (2x) en Suker Pinas scoorden voor Vasco, Marlon Hardjopawiro voor Manhattan.
Triesie weer goud waard voor Arsenal
In de Eersteklasse won SV Arsenal met 6-0 van Kesuzu. Het werd wederom de wedstrijd van Marcelo Triesie, gehuurd door Arsenal van FC ADO. Deze spits scoorde 4 keer in deze wedstrijd. Miguel Darson en Dannio Wortel scoorden de andere goals voor de koploper. SV Anuraagh leed een pijnlijk verlies tegen SV Kitha uit Powakka. De jongens van Kitha wonnen met 4-2 door goals van Romario Sabajo, Rowe Sabajo, Virgyn Birambie en Joey Biswane. Voor Anuraagh scoorde Parry Santirta (2x).

error: Kopiëren mag niet!