Gödeken assistent Gorré

Roberto Godeken
Roberto Godeken
Roberto Gödeken blijft betrokken bij de nationale selectie van Suriname. De interim-bondscoach en pupil van SVB-technisch directeur Ro Kolf, die maandag definitief vervangen werd door de Nederlander Dean Gorré, zal nu fungeren als de assistent van Gorré in Suriname. Gorré is de officiele bondscoach van Suriname tot en met juni. Hij zal weliswaar slecht een week per maand in Suriname vertoefen, zo ook assistent-bondscoach Ervin Lee. De taak van Gödeken zal zijn om de jongens in Suriname in training te houden en te rapporteren naar Gorré . Gödeken bevestigt zijn aanstelling als assistent in het technisch team. Tot maandag wist hij niets van de aanstelling van hem noch van Gorré.
‘Dinsdag heb ik een onderhoud gehad met de nieuwe bondscoach. Hierbij zijn bepaalde zaken over mijn nieuwe functie besproken’, vertelt hij aan Dagblad Suriname. Gödeken moet de bondscoach vervangen bij diens afwezigheid en hem assisteren bij het selecteren en vormen van de voetballers. ‘Er is besloten dat de selectie vanaf volgend week elke dinsdag bij elkaar zal komen’, geeft hij de nieuwe situatie aan. ‘De nieuwe bondscoach krijgt de selectie dan elke eind van de maand onder zijn hoede. Het technisch team moet proberen ons land naar WK 2018 in Rusland proberen te loodsen’, geeft hij aan. Daarvoor moet in juni 2015 de eerste horde van het WK-kwalificatietoernooi afgewerkt worden tegen Nicaragua of Anguilla.

error: Kopiëren mag niet!