Finalisten LSO bekend

De 6 ploegen die de finaleronde in de Eersteklasse van de Livorno Sportorganisatie (LSO) zullen spelen, zijn al bekend. Deze zijn: SV Welgedacht C, Jivan Jotie, Vredenburgstar, Eendracht, SCV en FC ADO. Vermeldenswaard is dat Welgedacht C nog geen enkele partij heeft verloren. Welgedacht C en Jivan Jotie spelen nog voor de bonuspunten. Afgelopen weekend speelde Welgedacht C een moeilijke partij tegen AS Highwaystar. Daar Highwaystar moest winnen om een finaleplaats af te dwingen, was deze wedstrijd bijzonder spannend. Na 20 minuten kwam Highwaystar op een 1-0 voorsprong via Roxanno Martosoekatmo. In de 34ste minuut maakte Sarvaino Pinas gelijk voor Welgedacht C, maar vlak voor rust nam Highwaystar weer een 2-1 voorsprong via Jamaal Neslo. Maar met nog een kwartier te spelen sloeg Welgedacht C toe. Via Djino de Switt en Variano Fonkel zette ze de 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning. Hierdoor is Highwaystar verwezen naar de verliezersronde, waar zij samen met Hindelaya en BKV zullen spelen voor behoud. Vredenburgstar en Eendracht speelden 2-2 gelijk. Vredenburgstar nam een 2-0 voorsprong via Awinash Laldharie en voorzitter Rashidahamad Orie, maar Eendracht maakte gelijk via Rijkaard Bodjie en Roias Francis.
In de Tweedeklasse won SV Amor met 2-1 van The Red Rose. Silvano Mijnals en Moreno Mijnals scoorden voor Amor, Everaldo Soke voor The Red Rose. Vermeldenswaard is dat The Red Rose vanaf de 30ste minuut met 10-man speelde vanwege een rode kaart van Amoengal Anakaba, terwijl Amor vanaf de 64ste minuut met 10-man moest spelen door een rode kaart van Bhoeshan Jagessar. De doelpunten vielen na de rode kaarten. The Red Rose stond met 0-1 voor. Hindboys versloeg Cruzeiro emt 3-2, na een 2-0 ruststand. Dinesh Loedoer, Ashvin Jangbahadoer en Marc Hahn scoorden voor Hindboys, Ryan Amekang en Jimmy Singodikromo voor Cruzeiro.