De Toekomst geeft zege uit handen aan Sophia’s Lust

De competitie van het Kwatta Sportbond werd het afgelopen weekeinde voortgezet met een drietal wedstrijden. Dego nam in de eerste ontmoeting op tegen Massief. Titelverdediger Massief dat vorig week haar eerste competitie wedstrijd al had verloren, moest dit weekeinde wederom haar hoofd buigen voor de tegenstander. Dego won met 6-2 van Massief na een ruststand van 3-2. De doelpuntenmakers aan de zijde van Dego waren Resa Madrusma, Patrick Husband, Oscar Spa (2x), Jerrel Adjako en het laatste doelpunt van Dego was een eigen doelpunt gescoord door de speler Roche Lugard van Massief.
In de tweede ontmoeting nam Sophia’s Lust het op tegen De Toekomst. De nieuwkomer De Toekomst stond bij rust met 1-0 voor, maar de jongens van Sophia’s Lust speelden net als vorig week een heel goede tweede helft een bogen zodoende een 1-0 achterstand om in een 2-1 overwinning. De doelpunten van Sophia’s Lust kwamen op naam van Anamia Skuravey en Kenneth Paal. Wendel Zebeda scoorde voor De Toekomst.
De laatste ontmoeting van de middag ging tussen Spartaan en BMD. Deze ontmoeting werd met het minimale verschil,1-0, gewonnen door Spartaan. Jurmain Huisden was de man die het enige doelpunt in deze wedstrijd maakte.