Rechtszaak Ramdjielal tegen VHP wederom uitgesteld

Het kortgeding datAnand Ramdjielal tegen de VHP aanhangig heeft gemaakt, is gisteren wederom uitgesteld naar 5 februari. Ramdjielal is ontevreden over de wijze waarop het hoofdbestuur van de VHP de samenwerking met de andere partijen heeft bekendgemaakt. Ondanks het uitstel meent het trouwe lid van de VHP door te gaan met hetgeen hij is begonnen. ‘We weten ook uit de media over de zaak van de president tegen de heer Santokhi. En nu een voeging van de totale VHP, die met de haren erbij wordt gesleept. Ik weet niet of dat goed is, ik hou mijn hart vast.Ik bedoel, je doet uitspraken op persoonlijke titel. En dan ga je de VHP erbij halen. Ik denk dat we moeten oppassen dat de VHP niet meegetrokken wordt naar de verdoemenis.’
V7-combinatie
De kortgedingzaak gaat verder, maar de V7-combinatie staat er al. ‘V7 is een samenbundeling van mensen die behept zijn met een ziekelijke zucht naar macht over de ruggen van de massa. Zij maken gretig gebruik van politieke organisaties die intussen verworden zijn tot applausmachines, omdat de meeste mensen het verschil tussen horen en luisteren niet kennen. Veelal weet men nieteens waarover het gaat, en men begint te applaudisseren.Een politieke partij is een organisatie die moet zorgen voor scholing en onderricht van de leden. Er moet discussie kunnen plaatsvinden over beleid, over beleidsvoornemens en binnen zo een organisatie moet men rekenschap en verantwoordingafleggen. Ik ben niet happy met een combinatie die bestaat uit de grootste landrovers van Suriname. Voor mij is deze V geen alternatief’, meent de ontevreden VHP’er.
We hebben riool politici
‘Men moet duidelijk praten. Men is veel bezig met oplichting van de gemeenschap inplaats van dat men duidelijk aangeeft wat de intenties zijn, wat de beleidsinzichten zijn, wat men voor de gemeenschap wil doen, hoe men denkt dat te doen. Maar zij praten niet daarover. We hebben riool politici die steeds maar afgevenop anderen, maar zelf niets constructief hebben.En dat vind ik jammer,want de mogelijkheid om daadwerkelijk mee te helpen aan een positieve ontwikkeling geven wij uit handen. En daar heb ik moeite mee. Zeg wat goed is, zeg wat fout is, maar zeg dan ook in een adem hoe het beter zou kunnen’, aldus Ramdjielal.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!