ATV-bestuurder verongelukt

De 48-jarige Braziliaan Raimundo Rocha Mondeiro is woensdagochtend verongelukt in het Nason-gebied. Volgens verklaring van de wederhelft van het slachtoffer is Raimundo in de nacht van woensdag op donderdag rond 02.00 dronken thuis aangekomen. Hij had vlees meegenomen en zou dit in een ander kamp, een eind verderop, in de vriezer gaan zetten. Ondanks de aanmaning van de vrouw om niet te gaan, is de man in dronken toestand op zijn ATV van huis vertrokken. Onderweg naar het volgende kamp kwam hij in een kuil terecht waardoor hij de controle over het stuur verloor. De ATV is toen gekanteld en Raimundo is daarbij onder de ATV terechtgekomen. De volgende ochtend rond 05.00 uur kreeg de politie van Brokopondo de melding betreffende een ATV-bestuurder die onder een voertuig met draaiende motor ligt. Ter plekke aangekomen vertoonde de man geen tekenen van leven meer. Hij heeft bijkans drie uren onder de ATV gelegen. Met het stoffelijk overschot heeft men twee uren gevaren en na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden. Uit het pathologisch rapport blijkt dat het slachtoffer een nekwervelfractuur heeft opgelopen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!