Toppers Arsenal – Anuraagh eindigt gelijk

Bij de Domburg Sportbond (DSB) werd zondag de topper gespeeld in de Eersteklasse. Twee ploegen die kans maken op het kampioenschap, kwamen tegen elkaar uit, te weten SV Arsenal en SV Anuraagh. Arsenal begon de wedstrijd prachtig. Reeds in de eerste minuut scoorde topscorer Marcelo Triesie de 1-0 voor Arsenal. Een half uur hierna maakte Anuraagh gelijk via de speler Orlando Thomas. De ruststand werd 1-1. Meteen na start van de tweede helft bracht Jonathan Wortel Arsenal op een 2-1 voorsprong. Weer kwam Anuraagh op gelijke hoogte, want 5 minuten na het doelpunt van Arsenal maakte Roberto Phoellie de 2-2 voor Anuraagh. In de 77ste minuut zette Anuraagh de druk op Arsenal door een 2-3 voorsprong te nemen via Thomas. Dit keer was het Arsenal die meteen gelijkmaakte. In de 79ste minuut scoorde Triesie zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en bepaalde de eindstand op 3-3. De wedstrijd tussen Jong-Indo 2013 en Wedjaro eindigde in een 4-0 overwinning voor Jong-Indo. De doelpunten kwamen van Clyde Mertokarijo, Remond Sampi en Davey Amatrais (2x).
In de Tweedeklasse doet Boxel’71 goede zaken. Ze won met 4-3 van SV Wilhelmina. De goals van Boxel kwamen van Jason Soke, Adjai Ragghu, Max Bonapart en Sergio Draaibas. Voor Wilhelmina scoorden Glenn Graanoogst en Cheritino Widjaja (2x). Trackers versloeg Manhattan met 2-0. Andermo Pierau en Terence Karta scoorden in de laatste 10 minuten de treffers. In de U-20 klasse won Anuraagh met 4-2 van Jong Star. Wiresh Doerga, Shaqiel Kranken, Murwien Kadosoe en Clyde Shaquille scoorden voor Anuraagh, Marciano Tuinfort en Obrey Atmodimedjo deden dat voor Jong Star. In de Veteranenklasse won Arsenal met 4-0 van Manhattan. Ramon Tjauw A Hing en Clarence Phoellie (3x) waren de doelpuntenmakers. Anuraagh won in deze klasse met 3-2 van Jong-Indo 2013 door goals van Moen Autar, Karel Ganpat en Dharminder Rambaran.
Programma Za. 31.01.15.:
17.00 uur U-20 Jong-Indo – Jong Star
19.00 uur T. Kesuzu 2 – Houttuin 2
20.30 uur T. Trackers – Wilhelmina
Programma Zo.01.02.15.:
11.00 uur T. Boxel’71 – Jong Star
13.00 uur T. Vasco – Manhattan
15.00 uur E. Anuraagh – Kitha
17.00 uur E. Kesuzu – Arsenal

error: Kopiëren mag niet!