Eindselectie Natio bekend

Onze nationale heren voetbalselectie bereidt zich momenteel voor om deel te nemen aan het ABCS-toernooi. Suriname is gastland van de vijfde editie van het toernooi. Het ABCS-toernooi wordt op 30 januari en 1 februari gespeeld. De wedstrijden worden in het Dr. F. Essed stadion afgewerkt. De eindselectie waarmee Suriname zal meedoen aan dit toernooi is inmiddels al bekend. Deze ziet er als volgt uit: doelverdedigers: Obrendo Huiswoud (Inter MT) en Claidel Kohinor (Notch). Overige spelers Gilberto Eind (WBC), Giovanni Asabigie (Inter MT), Urvin Slagveer (Transvaal), Joel Baja (Inter MT), Guno Kwasie (WBC), Miguel Darson (Notch), Jurmain Vallei (Inter MT), Albert Nibte (Inter MT), Gregory Pokie (Inter MT), Giovanni Alleyne (Notch), Giovanni Waal (Inter MT), Mitchell Kisoor (Boma Star), Evani Esperance (Botopasie), Miguel Cronie (Leo Victor), Donovan Loswijk (SNL) en Romano Houltuin (Inter MT). Inter Moengotapoe is hofleverancier met 8 spelers. Notch heeft er 3 spelers. Deze 18 spelers moeten de titel voor ons land proberen te prolongeren. Interim-bondscoach is Roberto Gödeken.
Het ABCS-toernooi wordt vrijdagavond geopend met de wedstrijd tussen Aruba en Curaçao om 19.00 uur. Suriname speelt tegen Bonaire om 21.00 uur. De winnaars spelen zondag de finale om 18.00 uur. De verliezers spelen om de derde plaats om 16.00 uur. Om 20.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

error: Kopiëren mag niet!