Suriname opent ABCS-toernooi tegen Bonaire

Op vrijdag 30 januari en zondag 01 februari 2015 wordt de vijfde editie van het ABCS-toernooi gehouden in Suriname. Gastland Suriname, Aruba, Bonaire en Curaçao zullen deelnemen aan dit toernooi. Zoals bekend zou dit toernooi in november 2014 worden afgewerkt, maar vanwege verplichtingen van Curaçao en Bonaire is dit toernooi uitgesteld naar het komend weekeinde. Natio opent vrijdagavond dit toernooi met een treffen tegen Bonaire. De laatste keer dat deze twee ploegen tegen elkaar uitkwamen, won Bonaire heel verrassend van Suriname met 3-2 in de voorronde van de Caribbean Cup. Suriname krijgt nu de kans om zich te revancheren op deze pijnlijke nederlaag. In de andere ontmoeting speelt Aruba tegen Curaçao. Op zondag 1 februari komen de winnaars tegen elkaar uit in de finale. De verliezers spelen om de derde/vierde plaats. De wedstrijd worden afgewerkt in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Een kaart kost SRD 25. Seizoenkaarten zijn niet geldig.
Programma vrijdag 30 januari 2015:
Curacao – Aruba 19.00u Winn.1/ Verl.1
Suriname – Bonaire 21.00u Winn.2/Verl.2
Programma zondag 1 februari 2015:
Verl.1 Verl.2 16.00u 3e/4e plaats
Winn.1 Winn.2 18.00u Finale

error: Kopiëren mag niet!