Hindelaya verzuimt FC ADO te verslaan en speelt verliezersronde

Een met 10-man spelend Hindelaya heeft verzuimd FC ADO een verlies te bezorgen en nog kans te maken op een finaleronde plek in de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO). Hindelaya speelde vanaf de 55ste minuut met 10-man, nadat haar speler Ricky Ramnarain (2x geel) rood had gekregen. Toen was de stand 2-2. FC ADO had reeds in de 9de minuut een voorsprong genomen via Jonathan Day. Maar aanvoerder Krishan Baldewsingh scoorde in de 25ste en 28ste minuut voor Hindelaya en bracht hen op een 2 – 1 voorsprong. Maar voor rust kon FC ADO gelijkmaken via Kevin Soekari (2-2). Met nog weinig speeltijd te gaan, kreeg Hindelaya 3 levensgrote kansen. Eerste draalde Baldewsingh alleen tegenover de ADO-goalie om in te schieten, waardoor verdediger Marnix Brown kon ingrijpen. Hierna kreeg Rishi Ramnarain een kans, maar zijn schuiver ging net langs het doel. De derde grote kans van Hindelaya kwam uit een vrije trap genomen door de net ingevallen Rakesh Gogli. Hij kon de held worden, maar zijn inzet raakte via de hand van de doelman de deklat. De rebound werd weer ingekopt door de ingevallen veteraan Gopal, maar de jonge goalie redde weer. Waar Hindelaya verzuimde te scoren, kon Xivaro Remak in de 89ste minuut de bal wel in het doel van de tegenstander plaatsen. Hierdoor won FC ADO met 3-2 en zit op koers voor een finaleplaats.
BKV, die geen kans meer maakt op een finaleplek, won verrassend van Eendracht met 2-1. De ruststand was 2-0. Onder andere Sercinio Carron scoorde voor BKV, voor Eendracht scoorde Astano Doekoe. Bij Eendracht kreeg Anoepkoemar Phieram de rode kaart in de tweede helft.
In de Tweedeklasse won Caravan met 5-3 van Cruzeiro, na een 3-2 ruststand. Silvian Amoida, Shilton Grootfaam (2x), Revelino Mijnals en Wishaal Parmessardin scoorden voor Caravan. Lauwrence Amatredja, Wendell Peneux en Jimmy Singodikromo scoorden voor Cruzeiro. Jong Jivan Jotie 2012 blikte hekkensluiter HVV in met 5-0. Cedric Leefstand, Amrish Mangrey en Radjinderkoemar Rattan (3x) scoorden de doelpunten.