Zoutkamp doet het weer

Goalgetter Lorenzo Zoutkamp had maar 25 minuten nodig om een 0-1 achterstand van zijn team Amardeep om te buigen naar een 2-1 overwinning afgelopen zondag bij de Solo tegen de geroutineerde Inter Milan. Bij Inter Milan scoorde Elliot Bainoe in de 22ste minuut. Vanwege een technisch probleem moest de clubtopscorer van de koploper starten op de bank evenals basisspelers Lorenso Leter en Jurgen ‘Boban’ Weidum. Amardeep startte de wedstrijd op balbezit, maar met een zeer laag tempo. Marcel Amiemba stak in deze speelperiode wel uit met goed spel op zijn nieuwe positie in de achterhoede. Er kwam vaart in de wedstrijd toen Leter en Weidum invielen. De te lang op de bank gehouden Zoutkamp viel pas in de 65ste minuut in en scoorde al briljant in de 72ste minuut (1-1). In de 85ste minuut maakte hij het karwei netjes af met het gouden doelpunt.
Ook Randjiet Boys van trainer Kuisch deed het goed. Tegen KSV kwam het team eerst op 1-0 voorsprong, maar de jongens uit Koewarsan maakten gelijk middels een penalty. Er werd met 1-1 gerust. Randjiet Boys voerde de druk op in de tweede helft en won uiteindelijk met 2-1. Het was een moeizame overwinning met een degelijk spelende KSV. Eerder op de dag verraste de herstelde Pehchan het team van Semo. Het werd een 1-1.

error: Kopiëren mag niet!