Noreen Cheung zegt lidmaatschap NDP op

Parlementariër Noreen Cheung (NDP/MC) deelt Dagblad Suriname mee dat zij het lidmaatschap van de NDP heeft opgezegd. Ze geeft aan dat zij haar stukken via de advocaat per deurwaardersexploot aan het bestuur van de NDP heeft doen toekomen. ‘Het is nu afwachten en kijken of ze mijn stukken in ontvangst hebben genomen.’ Op de vraag als de parlementariër al ‘onderdak’ heeft gevonden bij een politieke partij antwoordt zij negatief. ‘Ik heb nog niet gekozen. Vandaar dat ik eerst ben begonnen met het opzeggen van mijn lidmaatschap. Het moet niet zo overkomen dat ik opportunistisch bezig ben. Ik ben een realist. Ik ben niet bang om mijn lidmaatschap op te zeggen. Ik ben geen partijvertegenwoordiger, maar volksvertegenwoordiger. Ik ben in zekere mate voorgedragen door de NDP, maar dat wil niet zeggen dat ik alles wat de NDP zegt, ga uitvoeren. Ik ben er namens het volk en voor het volk. Ik ben nog steeds aan het oriënteren’, vertelt de parlementariër.
Cheung vertelt wel dat zij, zoals zij afgelopen zaterdag op de massameeting heeft laten blijken, de V7 zal ondersteunen. Waar van V7 zij zich meer aangetrokken voelt, kon zij niet prijsgeven. ‘Ik mik niet erop om ergens in DNA terug te komen, maar ik ga nog steeds voor het goede en denk dat V7 het goed zal doen’, aldus Noreen Cheung.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!