New Homes tevreden met animo Albina

New Homes Development tevreden met animo Albina.1
New Homes Development tevreden met animo Albina.2
New Homes Development tevreden met animo Albina.3New Homes Development NV (NHD) hield op 24 januari op Albina een presentatie over haar modelwoningen. ‘Eigenlijk hebben we meer mensen daar gehad dan verwacht. We hadden gemikt op 100 mensen, maar we kregen zeker 300 mensen’, deelt Sergio Amboeroewe, sales officer van NHD, mee.
De presentatie was bedoeld voor iedereen van Albina en omgeving. Het ging over de modelwoningen, die NHD aan te bieden heeft en hoe men aan zo een woning kan komen. Dit was een vervolg van een presentatie welke op Moengo is gehouden. Zeker 200 mennen hebben zichzelf op de dag kunnen registreren.
NHD heeft een overeenkomst getekend met Abop-voorzitter Ronny Brunswijk en zal volgens de overeenkomst in Moengo en Albina in totaal 350 woningen bouwen. Brunswijk was er vanwege activiteiten in het binnenland niet bij. Marinus Bee heeft Brunswijk vertegenwoordigd. De presentatie werd in het Nederlands gehouden, dus moest het door iemand worden vertaald.
De slogan van NHD is ‘Kwalitatieve betaalbare woningen voor een ieder’. De kwaliteit en de prijs die gekoppeld zijn aan de woningen, zijn volgens Sergio Amboeroewe de aantrekkingskracht geweest voor de mensen.
NHD heeft behalve met Brunswijk ook een overeenkomst met Ricardo Panka betreffende ‘City Of Para’ in Para. Daarnaast vertelt Amboeroewe dat NHD zich ook bezighoudt met projecten in Commewijne, waar dc Remy Pollack bij betrokken is. De huizen in Albina en Moego moeten volgens de sales officer binnen 6 maanden dit jaar nog worden opgeleverd.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!