LC Paramaribo South en Stichting Bhagwat Geeta organiseren Netwerk Borrel Beurs

Paramaribo South Lions Club en Stichting Bhagwat Geeta (Stg BG) organiseren samen de Netwerk Borrel Beurs op zaterdag 31 januari. De deelname voor standhouders is gratis. Er zijn er ongeveer 35 tot 50 standhouders die deel zullen nemen aan deze beurs. Enkelen hiervan zijn Spanhoek Hotel, Sureesh Advertising, Chee Jewellery, CarMax, RBC en Martin’s Food House. Dagelijks komen er steeds meer bedrijven bij. Deze partijen werken allemaal samen met de marketing en zorgen voor een leuke dag. Dit is de eerste keer dat zo een beurs in Paramaribo wordt georganiseerd. Het is leuk om op deze wijze bedrijven in Suriname samen te brengen en te zorgen dat er sociale activiteiten in Suriname door de Lions uitgevoerd kunnen worden.
Mensen krijgen via email en via de site Linkedln een uitnodiging om deze dag te bezoeken. Sureesh Simbhoedatpanday, eigenaar van Sureesh Advertising, zegt dat de Netwerk Borrel Beurs een methode is om contacten te kunnen vermeerderen. Naast de bedrijven te promoten kun je ze ook leren kennen. ‘Borrel wordt hier niet gezien als een alcoholisch evenement, maar als een get together, zegt Simbhoedatpanday.
Dipak Mathani, de huidige president van Lions Paramaribo South, zegt dat Stg. BG hen benaderd heeft om zo een beurs te steunen. Dipak Mathani zegt dat de beurs voor het vergroten van netwerken, fundraising en socialisering gaat zorgen. De Paramaribo South Lions Club zorgt voor de catering, waarvan opbrengsten naar sociale doelen gaan. De opbrengst van de Stg BG zal voor culturele activiteiten gebruikt worden.

error: Kopiëren mag niet!