Veldarbeiders FAI willen salarisverhoging

Veldarbeiders die werkzaam zijn bij ‘pakloods 3’ van het bedrijf Food and Agriculture Industries (FAI) zijn ontevreden over hun salaris. De arbeiders hebben donderdagmorgen hun werk neergelegd. Een medewerker van de pakloods geeft in gesprek met Dagblad Suriname te kennen dat de arbeiders per 1 januari een verhoging moesten krijgen op hun salaris. Dit is volgens haar tot heden niet gebeurd. Het gaat om bijkans 100 arbeiders. Dit was aanleiding voor de arbeiders om het werk neer te leggen. Aan arbeiders die nog op de werklocatie waren, werd door vertegenwoordigers van het bedrijf gevraagd om geduld te betrachten. Er werd een overeenkomst getekend met deze veldarbeiders dat zij hun werkzaamheden moesten hervatten en dat hun salarisverhoging binnen enkele weken in orde zal komen.

error: Kopiëren mag niet!