Man bedreigt vrouw met moker

Man bedreigt vrouw met mokerDe politie heeft de 42-jarige H.T. in verzekering gesteld ter zake verkrachting, feitelijke aanranding en bedreiging met verkrachting. Op dinsdag 20 januari deed de concubine van de verdachte aangifte contra haar man. Hij zou haar in de nacht van zondag op maandag hardhandig hebben aangerand. De man verdenkt de vrouw van overspel en omgekeerd denkt de vrouw dat haar man buiten een relatie heeft. De man bedreigde het slachtoffer dat hij haar zodanig zou verminken dat niemand meer naar haar zou omkijken. Hij zou voor zijn daad een moker gebruiken. Volgens verklaring van de vrouw heeft de verdachte reeds eerder een stok in haar vagina gestopt. Echter had zij daarover geen aangifte gedaan, omdat partijen de zaak binnenshuis hadden afgehandeld. De vrouw vreest dat de man zijn woorden in daden zal omzetten en inderdaad een moker in haar geslachtsdeel zal stoppen. De politie heeft de verdachte opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de 42-jarige man achter tralies geplaatst. Dit geval deed zich voor in het ressort Houttuin.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!