Belfort zegt sorry tegen Jhauw

Belfort 1
Belfort 2De rechter heeft de minister van Justitie en Politie veroordeeld tot het bieden van zijn verontschuldiging voor bepaalde uitspraken, welke Ramsoender Jhauw als beledigend heeft ervaren. Belfort moest dit via hetzelfde televisieprogramma doen waar hij de gewraakte uitspraken had gedaan.
De minister verscheen niet persoonlijk en de presentator van het programma las de verontschuldiging van de minister voor. ‘Ik ben er eigenlijk niet tevreden mee, de letters waren te klein. Maar ik zie dat ik die overwinning krijg, want het is nooit eerder voorgekomen dat een minister van Justitie zich moest verontschuldigen tegenover een burger’, zegt Jhauw.
Jhauw heeft al eerder aangegeven dat hij niet tevreden is met het vonnis van de rechter. ‘Dat deel dat de rechter heeft laten corrigeren, is slecht een deel van wat die man heeft gezegd. Die man is zeer ordinair geweest. Dit is de minister van Justitie die naar scholen gaat om tot kinderen te praten over hun gedrag’, zegt Jhauw. Hij meldt dat hij vanwege zijn ontevredenheid hoger beroep heeft aangetekend tegen het vonnis.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!