Twintig schoonheden in Miss India Holland 2015

Twintig  schoonheden in de strijd voor Miss India Holland 2015Tijdens de selectiedagen kwamen de mooiste dames uit heel Nederland bij elkaar om zich te presenteren voor de jury. Elke kandidaat kreeg tijdens de voorronde kort de tijd om de ‘Miss’ die ze in zich hebben te laten zien. Hierbij werd onder andere gejureerd op de uitstraling, uiterlijke verzorging, intelligentie en loopstijl. Na 2 zware selectiedagen was het afgelopen weekend zover en werden officieel de contracten getekend. Begin 2015 zal de finale datum van Miss India Holland 2015 worden aangekondigd. De winnares van de avond zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de Indian Princess International pageant 2015 in het hart van Bollywood, Mumbai. En ook zullen verschillende Missen allerlei (inter)nationale opdrachten aangeboden krijgen die de organisatie nog even voor zich houdt. Het wordt dus weer een spannend jaar met vele nieuwe perspectieven dat leidt tot de nieuwe slogan van Miss India Holland 2015: “The best just got better”
De Miss India Holland verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement, ook wel genoemd ‘The Most Glamorous Indian Event of Holland’. “Met deze prestigieuze verkiezing bieden wij getalenteerde dames met een Hindustaans/Indiaas achtergrond een platform om zichzelf (inter)nationaal te kunnen presenteren en profileren”, zegt de organisatie.
Één van de 20 finalisten is Shaïsta Thakoersingh (21). Ze woont in Bosch en Duin en studeert momenteel af aan haar bachelor opleiding hotel- en eventmanagement in Utrecht. Daarnaast werkt ze bij Stichting CliniClowns Nederland en bij haar vader Redjinder Thakoersingh in het RCR Medical Centre Paramaribo als vakantiedialyse consulent. Het was altijd al een droom van haar om mee te doen met een miss verkiezing en daarbij sloot Miss India Holland verkiezing het beste aan bij haar gemixte cultuur. Het doel van Shaïsta met deze verkiezing is om nationaal zo ver mogelijk door te breken in de mode industrie en ook internationaal met verschillende miss verkiezingen en natuurlijk in Bollywood. Ze hoopt ook om de titel Miss Public Choice te bemachtigen. “Jullie kunnen mij helpen. Jullie kunnen je stem uitbrengen via http://www.missindiaholland.net/stembox.php”, roept Shaïsta iedereen op.

error: Kopiëren mag niet!