Echtpaar Gayadien 70 jaar getrouwd

Echtpaar Gayadien 70 jaar getrouwdHet echtpaar Oedebhan Gayadien en Chanderdee Bihari Gayadien zijn op vrijdag 23 januari precies 70 jaar getrouwd. Dit platinum-echtpaar trad in het huwelijk door bemiddeling van hun familie. Vroeger ging dat zo toe, vertelt de 50-jarige zoon, Kries Gayadien. Mijn vader is op 29 juli 1924 geboren op Leiding 8. Op zijn tiende verhuisde hij naar Leiding 7 a. Thans woont hij al ruim 39 jaren aan de Pandiet Debi Sahaiweg. Mijn moeder is geboren op 24 juni 1930 in Saramacca. Vader Gayadien was landbouwer van beroep. Later werd hij bushouder. Hij heeft 40 jaren als buschauffeur gewerkt. Kries zegt dat zijn vader altijd hard heeft gewerkt om zijn gezin te verzorgen. Moeder Chanderdee was huisvrouw en zij nam de zorg op zich van de 13 kinderen die uit dit platinum huwelijk zijn geboren. De negen dochters, onder wie er ook een tweeling bij is en de vier zonen zijn erg blij dat hun ouders deze mijlpaal hebben bereikt. Het platinum-echtpaar is gezegend met 37 kleinkinderen en 25 achterkleinkinderen.

error: Kopiëren mag niet!