Saramaccastraat krijgt facelift

Opknappen van de Saramaccastraat.1
Opknappen van de Saramaccastraat.2Het is nu de beurt van de Saramaccastraat voor een opknapbeurt. In het bijzonder gaat het om de hoeken tussen de Zwartenhovenbrugstraat en de Dr. Sophie Redmondstraat. De werkzaamheden van Openbare Werken worden merendeels in de avonduren verricht, met als volg dat de Saramaccastraat dan deels gesloten is voor het doorgaande verkeer. Volgens de afdeling Public Relations van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn er enkele maanden geleden al werkzaamheden uitgevoerd, maar deze werden stopgezet. Er dienen wel nieuwe waterleidingbuizen langs de weg geplaatst te worden, maar momenteel komt de SWM niet in beeld. Voor de verdere werkzaamheden zijn er nog geen instructies gegeven aan SWM. Het ministerie van Openbare Werken, dat belast is met de uitvoering van dit project, heeft geen informatie meer aangezien het een lopend project betreft. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!