Koendjbiharie DNA-kandidaat PL Marowijne

De arts Aloysius Koendjbiharie is de PL-kandidaat in Marowijne. Het hoofdbestuurslid van de Pertjajah Luhur tevens voorzitter van het ‘Hindoestaanse presidium’ van de partij, is zaterdagmiddag 17 januari tijdens een kernbestuursvergadering van de PL te Moengo in het district Marowijne door partijvoorzitter Paul Somohardjo voorgedragen. Somohardjo heeft aan de achterban gevraagd Koendjbiharie de volle ondersteuning te verlenen.
Koendjbiharie zegt de taak aan hem toevertrouwd met het volste vertrouwen uit te zullen voeren. Samenwerking tussen hem en de leden zal volgens hem aan het einde van de rit het gewenste resultaat opleveren. ”If unu wani ontwikkeling, unu abi fu du ing samen”, zei hij tegen de aanwezige partijstructuren en -leden.
Het district Marowijne kent volgens Koendjbiharie vele problemen, variërend van gezondheid tot onderwijs. De problemen die prioriteit hebben, zullen samen met de plaatselijke bevolking worden geïdentificeerd. Volgens de arts is het erg belangrijk dat er samen met de mensen wordt nagegaan welke problemen zij als eerste opgelost willen hebben. Vanuit de Pertjajah Luhur zullen zaken in met name Moengo vanuit het sociale doel van de partij worden aangepakt. “De volkswinkel zal optimaal worden bevoorraad, zodat de bevolking van Marowijne aan betaalbare levensmiddelen kan komen”, luidt de belofte van Koendjbiharie. Op het terrein van het partijcentrum te Moengo zal een sportveld worden aangelegd.

error: Kopiëren mag niet!