Vrijdag ingebruikname kantoren Glis en Grondinspectie Nickerie

Vrijdag wordt de dependance van Glis in Nickerie in gebruik genomen. Volgens parlementariër Rashied Doekhie wordt binnen een week tijd ook de afdeling van Grondinspectie in gebruik genomen. ‘Hierdoor hoeven de Nickerianen niet meer af te reizen naar Paramaribo om hun grondzaken in orde te maken’, stelt de parlementariër. Alle afdelingen van het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer (ROGB), die belast zijn met grondaanvragen, zullen gevestigd zijn in het district. Volgens Doekhie zullen de aanvragen opgemaakt en naar Paramaribo gestuurd worden voor ondertekening door de ROGB-minister.
Voorts zal het Dr. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie op donderdag zijn 56ste jaardag vieren. Op deze dag zal het ziekenhuis ook zijn administratief centrum in gebruik nemen. ‘Deze regering investeert in de mens. Ik hoop niet dat opponenten weer zullen zeggen dat dit corruptieve zaken zijn, zonder dat zij het kunnen aantonen. Wij hebben alle zaken die waren toegezegd aan Nickerianen gerealiseerd. De komst van een afdeling van Grondinspectie en een dependance van Glis had de NDP niet beloofd op politieke podia’, zegt Doekhie.
Inmiddels is bekend dat de president voor deze activiteiten naar Nickerie zal afreizen en dat er een aantal grondbeschikkingen uitgereikt zal worden.

error: Kopiëren mag niet!