Muziekschool Saathi start officieel met muzieklessen

Muziek school Saarthi start lessen officieelNadat er op 7 januari al een informatiedag was gehouden is de muziekschool gisteren officieel gestart met de lessen. De school heeft als doel om talentvolle mensen uit de gemeenschap die zich daarvoor aanmelden en die over enige gave beschikken, het mooie van muziek maken bij te brengen. Momenteel telt de school dertig geselecteerde studenten. Ze zijn niet aan leeftijd gebonden. De jongste deelnemer die toch wel talentvol blijkt te zijn is vijf jaartjes jong. Het niveau is niet alleen nationaal maar ook Internationaal goed te noemen. De guru van de school is de alom bekende Kries Ramkhelawan. De studie duurt acht maanden en er worden lessen verzorgd in: zang, dhol, tabla en ook keyboard en harmonium bespelen. De eerste lesdag is voornamelijk bedoeld als oefening om samen de talenten bij elkaar aan het werk te zetten.

error: Kopiëren mag niet!