Bromfietsers lopen beenfracturen op

De politie van Munder heeft in twee afzonderlijk gevallen het rijbewijs van twee autobestuurders ingevorderd. Gisteren omstreeks 07.00 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de hoek van de Napel- en de Kashmirstraat tussen een auto en een bromfietser. De 53-jarige automobilist S.J. heeft de bromfietser aangereden, met als gevolg dat deze een beenfractuur heeft opgelopen. De politie heeft hangende het politieonderzoek de autobestuurder als veroorzaker aangemerkt en zijn rijbewijs ingevorderd.
Ongeveer een uur later kreeg het bureau Munder weer een melding betreffende een aanrijding. Ook toen had een automobilist een brommer geramd. Dit geval vond plaats aan de Van Ravenswaaystraat. De 37-jarige vrouw H.R. had een bromfietser aangereden. Ook in dit geval heeft de bestuurder van de bromfiets een beenfractuur gelopen. Het rijbewijs van H.R. is hangende het verdere onderzoek ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!