Brushcutters en geluidsapparatuur overhandigd aan buurtorganisaties

Brush cutters en geluidsapparatuur overhandigd aan BuurtorganisatiesHet ministerie van Sport en Jeugdzaken heeft in samenwerking met het Millennium Development Goals (MDG) Jeugdambassadeursprogramma gisteren vier brushcutters en een geluidsapparaat overhandigd aan de buurtorganisaties te Tammenga en Balona en een jongerenorganisatie te Kafiluddistraat. MDG-ambassadeur Faizel Abdoelgafoer geeft aan dat het beleid van het ministerie van Sport en Jeugdzaken en het MDG Jeugdambassadeursprogramma gericht is om op de eerste plaats jeugdigen, organisaties en sportorganisaties, die een bijdrage leveren aan de sport en jeugdontwikkeling, de gelegenheid te bieden om recreatie en sport te beoefenen. Bepaalde organisaties krijgen volledig steun van het MDG Jeugdambassadeursprogramma en Sport en Jeugdzaken. ‘Verder hebben wij geproefd dat bij de aflevering een aantal sportaccommodaties, onderhoud zeer belangrijk is. Vandaar dat organisaties niet zonder meer in aanmerking komen om een sportaccommodatie onder hun beheer te hebben. In dat kader hebben wij enkele brushcutters beschikbaar gesteld.’ Het ressort Tammenga kreeg twee brushcutters, die werden overhandigd aan het ressortraadslid Rajiv Sewnath. Jongerenorganisatie Flora nam er ook twee in ontvangst.

error: Kopiëren mag niet!