Waldy Simson maakt portret van Rufo Odor

Waldy Simson maakt portret van Rufo OdorDe veelzijdige kunstenaar Waldy Simson is al een poos bezig met het maken van portretten van personen die niet alleen voor hem, als mens en als kunstenaar, een grote bron van inspiratie zijn geweest. In deze serie portretten, die Simson “Helden” noemt, heeft hij reeds portretten gemaakt van onder andere Michael Jackson, Betico Croes en Padu Lampe.
Onlangs heeft Waldy Simson in de bovengenoemde serie een portret gemaakt van Rufo Abelino Saturnino San Blas Odor. Rufo Odor is de op Aruba geboren musicus, die ook in, onder andere, Suriname bekendheid heeft verworven op, vooral, het gebied van koorzang.
Het door Simson van Rufo Odor gemaakt portret heeft de afmetingen 24 x 18 cm en is gemaakt uit verschillende soorten en stukken papier. Simson, die in de periode juli tot september aanstaande een expositie zal verzorgen in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam, Nederland, zal ook het eerder genoemd portret verwerken in de volgende door hem te maken video ‘Portraits made by Waldy Simson’, die ook geplaatst zal worden op zijn website: artisit.webs.com en zijn YouTube-kanaal.
Vanwege het feit dat Waldy Simson dit jaar 25 jaar actief is als kunstenaar zal hij spoedig via diverse media een prijsvraag verzorgen waarbij er zeer aantrekkelijke prijzen te winnen zullen zijn.

error: Kopiëren mag niet!