Stichting Young Suriname start nieuw jaar met Get Together

Stichting Young Suriname
Stichting Young Suriname start nieuw jaar met Get Together 1De Stichting Young Suriname hield een get together bij Jawa restaurant om het nieuwe jaar te starten. Dit alles om het nieuwe jaar in volle moed in te luiden. De stichting, die binnenkort een jaar bestaat, heeft een bestuur van 5 personen en in totaal 18 leden, die allen (universiteits)studenten zijn.
Deze organisatie streeft ernaar om jongeren te stimuleren om sociaal werk te verrichten. De projecten worden verzameld en uitgevoerd in samenwerking met andere organisaties zoal het Nationaal Jeugd Parlement (NJP).
Hun eerste project was in december 2014 waarbij zij pakketten hebben gegeven aan kinderen op de kinderafdeling van de AZP ziekenhuis.
“De organisatie is altijd open voor nieuwe leden” gaf de PR-persoon Anil Toing aan, “en het is ook open voor een ieder die de organisatie kan ondersteunen in welk vorm dan ook”.
Ook in dit nieuwe jaar zijn er al activiteiten gepland, waaronder fundraisingsactiviteiten.

error: Kopiëren mag niet!