Woning Powisistraat afgebrand

Woning Powisistraat afgebrand.3
Woning Powisistraat afgebrand.4
Woning Powisistraat afgebrand.1
Woning Powisistraat afgebrand.2Olton Pinas, brandweervoorlichter, geeft aan Dagblad Suriname te kennen dat zondagmiddag de brandweer moest uitrukken voor een woningbrand aan de Powisistraat. De melding kwam omstreeks 14.10 uur binnen. Ter plaatse aangekomen, trof de brandweer een laagbouwwoning aan met een bouwoppervlakte van 13 bij 10 meter. Volgens Pinas is de brand in de garage begonnen. Het pand is van binnen volledig afgebrand. De gehele inboedel is ook verloren gegaan. Ten tijde van de brand waren de bewoners wel thuis. Zij verklaarden dat naast de inboedel ook 2 bromfietsen en 2 fietsen, die in de garage waren opgeslagen, in de vlammenzee zijn opgegaan. De vermoedelijke oorzaak is volgens Pinas een elektrische storing. Dit zegt hij op basis van de verklaring van de bewoners. Zij hebben aangegeven dat zij vaker daarmee te kampen hadden. Het pand is wel tegen brand verzekerd. Volgens Pinas deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor en zijn 5 personen dakloos geworden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!