Toekomst van Electriciteit Netbeheerders

meh1
meh2
meh3
meh4
meh5De NV Energie bedrijven Suriname organiseerde vandaag voor de studenten van Adek, medewerkers van EBS, Saatsolie, Suralco en andere genodigden een lezing met als onderwerp, ” Toekomst van Electriciteit Netbeheerders”. De gastsprekers waren Marko Kruithof en Ravish Mehairjan. De heren zijn verbonden aan het bedrijf Stedin.net in Nederland. Stedin is een electriciteit netbeheerder in Nederland die vandaag de dag afstapt van de gedachte van een centrale electriciteitsnetwerk naar een decentraal systeem.
Kruithof is de net manager van Stedin. “Ik geloof niet in meer koper in de grond”, meent Kruithof. Kruithof is voorstander van het investeren in electronica, data en telecom bij de energievoorziening.
“Duurzaam energie houd niet in dat we terug in de tijd gaan. Wij moeten gaan leren hoe de toekomst eruit zal zien. De maatschappij vraagt daar een andere rol van de netwerkbedrijven.
Het is toegestaan om voor niet-traditionele oplossingen te werken.
we moeten risico denkend bezig zijn”, vertelde Kruithof.

error: Kopiëren mag niet!