Harriet Ramdien: ‘Corruptie maakt dat ik weg ben bij NDP’

Ex-districtscommissaris van Coronie, Harriet Ramdien, zegt dat corruptie heeft gemaakt, dat ze niet meer bij de NDP is. Ze benadrukt dat ze een van de mensen is, die de strijd aangaat tegen corruptie. ‘Een van mijn grootste doelen waartegen ik vecht, is die corruptie’.
Tijdens de VHP- vergadering in het district Nickerie zei ze over bewijzen te beschikken van mensen die zich bezig houden met corrupte praktijken. Op de vraag om welke personen dat gaat, geeft ze aan dat het om NDP toppers zou gaan.
Volgens Ramdien is er voor het leveren van 30.000 kubieke meter zand en 30.000 kubieke meter schelpzand SRD 5 miljoen gedeclareerd. Ze heeft het bewijs met de handtekening van de afdelingssectiehoofd van Openbare Werken. Ze vraagt zich af welke wegen van zand zijn voorzien aangezien de meeste straten tijdens de Nieuw Front regering verhard danwel geasfalteerd zijn geworden.
Tijdens de VHP- vergadering gaf ze verder aan dat achter het gebouw waar waterleiding gevestigd is, een waterkelder gebouwd zou worden. De mensen, de gronddieven, met hun ‘pataka pataka’ stichting hebben dat stukje grond ook genomen. Ze benadrukte tijdens de vergadering dat diverse ‘pataka pataka en walapa’ stichtingen als paddestoelen uit de grond schieten.
‘We wachten op de overwinning op 25 mei en dan zullen we ze allemaal opsluiten zoals de voorzitter dat heeft aangegeven’. Op de vraag wat de problemen zijn van Nickerie, geeft ze aan dat de landbouwsector achteruit is gegaan, jongeren zijn werkloos en de armoede stijgt met de dag. Als het volk dat wilt gaat zij voor nog een termijn in het parlement, geeft ze zelfverzekerd aan.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!