“Als zij genoeg geld heeft, mag zij mij elke dag naar de rechter brengen”

“Als zij genoeg geld heeft, mag zij mij elke dag naar de rechter brengen.” Zo reageert NDP-topper Rashied Doekhie op een artikel in een eerdere editie van Dagblad Suriname, waarin Priya Lachmon aangeeft hem voor het gerecht te zullen slepen en dat hij bewijzen moet aandragen voor beschuldigingen die hij doet aan haar adres. “Zij moet doorkijken naar de televisie, want één van deze dagen is er een quiz gehouden, waarbij de grootste leugen van 2014 door haar is verkondigd. Als wij het niveau van deze dame moeten bekijken, dan merk ik dat er veel mis is in Suriname”, zegt Doekhie. De NDP’er kan zich niet voorstellen dat zij aangeeft op te komen voor het werk van haar wijlen grootvader, terwijl zij een vergadering bijwoont waar haar partijgenoten hem beledigen als kinderloos persoon. Doekhie is van mening dat zij wijlen Lachmon geen grootvader moet noemen, want hij had geen kinderen. Hij betreurt het dat deze zelfde mensen ter verering van hem een bloemenkrans aan zijn borstbeeld plaatsen. Hij citeerde een uitspraak van wijlen Lachmon: ‘Je uitspraken zullen jou je leven lang vervolgen’. “Dit is momenteel precies het geval”, voegde hij toe.

error: Kopiëren mag niet!