Dc Nerkust blikt tevreden terug

Het commissariaat van Paramaribo Zuid-West heeft op de tonen van Melodie Travelers en Kankantrie zijn jaarafsluiting feestelijk gevierd. De districtscommissaris Mike Nerkust gaf aan Dagblad Suriname te kennen dat hij tevreden terug blikt. ‘Als commissariaat hebben wij ons best gedaan en hebben ons werk ook zoveel mogelijk naar behoren gedaan. De problemen die er waren, hebben wij kunnen oplossen met de steun van de Almachtige en gaan door, het jaar 2015 stappen wij gemotiveerd in’, aldus Nerkust.
Volgens Nerkust kan de gemeenschap hetzelfde verwachten van hem en zijn commissariaat, niets minder maar wel veel meer. ‘Het komend jaar zullen wij met ondersteuning van enkele ministeries en de dc van Paramaribo Nood-Oost extra werkzaamheden uitvoeren en waar de noden zijn zullen wij die zoveel mogelijk verlichten voor de bevolking. Volgens de dc zullen de controlewerkzaamheden op de restaurants en warungs harder aangepakt worden. ‘Er is al afgestemd met het commissariaat van Noord-Oost om van start te gaan met training voor mensen in de horeca. Ook zullen er voorwaarden worden toegevoegd aan het aanvragen van vergunningen die mensen in de horeca verplicht stellen om te voldoen aan de gestelde eisen’, aldus Nerkust.

error: Kopiëren mag niet!