VHP houdt eerste massameeting in Nickerie

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), onder leiding van Chandrikapersad Santokhi, zal haar eerste massameeting op 10 januari in Nickerie houden. Dat zegt Santokhi in een interview. Tegelijkertijd zal ook het partijcentrum in Nickerie in gebruik worden genomen, waarbij het borstbeeld van de eerste voorzitter van de VHP, wijlen Jagernath Lachmon, zal worden onthuld. Hierna zal de partij met haar partners op 24 januari een massameeting houden in haar partijcentrum in Paramaribo. ‘Alle zeven politieke partijen zullen dan bij elkaar komen. Wij verwachten duizenden mensen. Zo zullen wij wijzen dat wij niet zomaar een combinatie zijn, maar een combinatie met massa. De regering heeft macht, wij hebben massa. De regering heeft macht instrumentarium, wij hebben een democratisch instrumentarium’, aldus Santokhi. Hij raadt de regering aan om in de overgebleven vier maanden haar huiswerk af te maken en op te ruimen. ‘Regering ruimt u af, want wij komen eraan’, zei de voorzitter van de VHP vol zelfvertrouwen.

error: Kopiëren mag niet!