Priya Lachmon: ‘Ik daag Doekhie uit om met alle bewijzen tegen mij voor de rechter te komen’

Parlementariër Rashied Doekhie zegt bewijzen te zullen tonen aan Priya Lachmon over de club ‘Excellente’, waar zij verbonden was. ‘Zij komt andere vrouwen uitleggen dat zij dat ding onder hun buik duur moeten verkopen. Dat van haar is inderdaad onder haar buik, want alle vrouwen hebben het tussen hun benen. Zij heeft gelijk om dat aan andere vrouwen te attenderen. Ze stond in de club bekend als ‘epilepsie’, omdat zij achterover viel voor een mobiele telefoon of een belkaart voor mannen. Ik vind het alleen jammer voor de rest van haar familie. Wij gaan een vergadering van de NDP op hun erf houden en dan zal ik haar antwoorden’, zegt Doekhie uitdagend.
Dagblad Suriname confronteerde Priya Lachmon met het bovenstaande. Zij geeft aan dat zij een kortgeding aanhangig zal maken tegen parlementariër Doekhie. ‘Ik weet niet of ik hem parlementariër moet noemen, maar ik daag hem uit om met alle bewijzen over de beschuldigingen, die hij heeft gedaan aan mijn adres, te komen voor de rechter. Eerder heb ik hem uitgedaagd om de bewijzen via de media te tonen, maar hij heeft verzuimd het te doen. Ik hoop dus dat hij dit keer mijn uitdaging wel aangaat. Verder zal SBS Televisie in Nickerie ook met een verklaring moeten komen voor het gerecht, want zij zitten delen van mijn toespraken op VHP-vergaderingen te analyseren en te bewerken. Ik citeerde recentelijk op een meeting de woorden van een leider van de Abop, waarbij hij zei dat vrouwen hun onderlichaam goedkoop verkopen. Hiermee wilde ik het moreel verval aankaarten. SBS Televisie heeft slechts het citaat eruit gehaald en gepubliceerd, waardoor het lijkt alsof ik dat gezegd zou hebben. Doekhie bezit wel een wilde fantasie als hij uitlegt over hoe mijn onderlichaam eruit ziet’, zegt Lachmon.
Volgens Lachmon moet Doekhie de bewijzen voor de rechter tonen en mocht het op waarheid berusten, dan verzekert zij dat zij de politiek en VHP vaarwel zal zeggen.

error: Kopiëren mag niet!