Jaarafsluiting Justitie en Politie

jaarafsluitng“Er moet invulling gegeven worden aan de mensen hun salaris”, zei minister Edward Belfort van Justitie en Politie tijdens het jaarafsluitingsfeest in de Congreshal. “Ik wil een ieder bedanken want ik weet dat jullie hard werken. Niemand zegt iets, maar ik weet wat de sfeer is op het ministerie.” Belfort zou niemand vergeten zijn. Een aantal medewerkers van het ministerie van Justitie en Politie werkt op basis van een arbeidsovereenkomst vanaf 2010 tijdens de vorige regering. Belfort zal trachten deze mensen op een waardige manier te accommoderen. “Dankzij de Schepper ben ik er om uw belangen te behartigen. Ik wens u een goede afsluiting van het jaar en een ieder die in het verkeer moet om voorzichtig te zijn”, aldus Belfort. Het ministerie van Justitie en Politie blikte terug naar het haast afgelopen jaar en hoopt met de opgedane kennis het nieuwe jaar met vrede en liefde in te gaan. De dag werd met een hapje en drankje ingeluid. Na de formaliteiten werd er vuurwerk afgeschoten, waarna de mensen konden dansen op de tonen van Corona Band.

error: Kopiëren mag niet!