Gewapende roofoverval op supermarkt

Drie criminelen hebben zondagmiddag rond 14.15 uur een gewapende roofoverval gepleegd op een supermarkt aan de Martin Luther Kingweg. Op dat moment was de eigenaar samen met zijn zus in de zaak aanwezig. Volgens de slachtoffers waren de criminelen elk gewapend met een mes. Één van hen heeft het vrouwelijke slachtoffer met het mes bewerkt aan het hoofd. Ook werd een brandende stof in haar gelaat gespoten. De politie vermoedt dat de rovers pepper spray hebben gespoten. Na de mishandeling gingen de daders met de dagopbrengst, sigaretten en een onbekend aantal opwaardeerkaarten van verschillende providers ervandoor. De winkelier is ongedeerd gebleven, omdat hij zich rustig hield. Hij zag hoe de bandieten zijn zus overmeesterden. Omdat hij in de directe omgeving was, kreeg hij ook last van de brandende stof. Hij kon daarom niet zien met welk voertuig de rovers na de daad te plaats hebben verlaten. De politie van Houttuin heeft deze zaak in onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!