Dronken politieman stelt ontoelaatbaar gedrag tentoon

Agent van politie R. is vrijdag buiten zijn boekje gegaan. Hij had zijn wagen met toestemming van de politie van Marienburg op het politieterrein geparkeerd om vervolgens over te steken naar Johanna Margaretha, alwaar men een activiteit ontplooide. De agent keerde in de nachtelijke uren dronken terug. Hij heeft op een ontbewaak moment de Surinaamse vlag die in de wachtruimte was bewaard, meegenomen. Hij heeft zijn vriend met wie hij samen was, opgedragen om de vlag weer te hijsen. Nadat de vriend zijn opdracht had uitgevoerd, ging de agent vreselijk tekeer tegen een oudere in rang. Hij maakte een issue over de wapperende vlag. De politiemannen in de wacht liepen de dronken politieman tegemoet, maar deze versnelde zijn pas en ging naar zijn auto en reed weg. De politie van Marienburg heeft dit gedrag van de politieman doorgerapporteerd. Dit ontoelaatbare gedrag zal disciplinair worden afgestraft door de korpsleiding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!