Breaking News: Gedetineerden Duisburglaan in opstand

Ontevreden gedetineerden hebben vanochtend kledingstukken brand gestoken in verschillende cellen in het gebouw van Penitentiaire Inrichting Duisburg. De gedetineerden hebben daarbij, vrijwel gelijktijdig, in een aantal cellen in brand gestoken. Inspecteur DilipKoemar Bhattoe van politie Flora heeft bevestigd dat de gedetineerden in opstand zijn. Het is opvallend dat vrijwel elk jaar tegen deze tijd, gedetineerden brandbare spullen zoals kleding en andere zaken in brand steken. Zij proberen op deze wijze chaos te creëren om eventueel de kunnen vluchten. Niemand wil met de jaarwisseling in het cellenhuis blijven. Er zijn verschillende bluswagens van de brandweer ter plaatse. Er wordt hard gewerkt aan normalisatie van de toestand.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!