USD 3.500 uit privéauto politieman ontvreemd

Een politieagent is zwaar benadeeld door auto-inbrekers. Deze wetsdienaar was bij zijn vriendin aan de Van Brussellaan. Daar had hij zijn voertuig op de inrit geparkeerd. De volgende ochtend toen hij van het adres vertrok, merkte de politieagent op dat zijn wagen was vernield. Een zijruit was ingeslagen. Ter plekke stelde de politieman een onderzoek in en het bleek dat een geldbedrag in valuta was ontvreemd. De politieman deed aangifte van auto-inbraak op politiepost Uitvlugt. De politie heeft de samenleving vaker gewaarschuwd om kostbaarheden niet onbeheerd in auto’s achter te laten. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte opgenomen en het verdere onderzoek overgedragen aan de recherchedienst. De daders zijn vooralsnog onbekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!