Jaloerse ex probeert bijtend en hakkend rivaal uit te schakelen

De politie van Livorno heeft de 30-jarige Gregory A. in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag, vernieling, mishandeling en diefstal. Deze verdachte heeft op 13 december middels geweldpleging een mobiele telefoon van zijn ex-partner weggenomen. Dit feit voltrok zich aan de Botrotoertoeroeweg.
Op 20 december, terwijl de dame samen met haar huidige vriend in een wagen zat, kwam de verdachte gewapend met een bijl op hen af. Hij probeerde tot drie keren toe op de man in te hakken. Het slachtoffer heeft zich al die keren kunnen verweren. Alsof dat niet genoeg was, heeft de verdachte Gregory zijn ex op haar arm gebeten. Dit geweldsdelict deed zich voor aan de Korfbalstraat. De verdachte die voornemens had om de huidige vriend uit te schakelen, is door de politie opgepakt. De politie van Livorno heeft de jaloerse driftkop hangende het verdere onderzoek in de cel geplaatst.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!