Geen vrije toegang voor buitenstaanders op oudejaarsviering politie

Op maandag 29 december viert de politie haar jaarafsluiting. Traditiegetrouw wordt na het formeel gedeelte gefeest met bekende muziekformaties. Dit jaar zullen personen die niet behoren tot de politieorganisatie een toegangskaart moeten kopen. De kaart kost SRD 15. Het zal niet worden toegestaan dat personen het terrein van de politieacademie betreden met ijsboxen of flessen met alcoholische dranken. Die zaken zullen tegen redelijke prijzen verkrijgbaar zijn bij de bars op het terrein van de academie. Personen in aanstootgevende kleding zullen ook niet worden toegelaten. Bezoekers moeten erop letten dat zij niet voor inritten gaan parkeren. De politie zal daartegen optreden en indien nodig die auto’s laten wegslepen op kosten van de bestuurders.

error: Kopiëren mag niet!