‘Gemeenschap Wageningen door vorige regering steeds voor de gek gehouden’

Dc Joeloemsingh‘De gemeenschap van Wageningen is door de vorige regering steeds voor de gek gehouden. De toenmalige ministers van LVV hebben alles gedaan om hen uiteindelijk naar de maan te helpen. Nu is er een ommekeer gemaakt, die zichtbaar is’, zegt districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh. De huidige regering is enige tijd terug van start gegaan om de Stichting Machinale Landbouw (SML) in Wageningen nieuw leven in te blazen. ‘Wageningen staat bekend vanwege de SML’, zegt districtscommissaris Joeloemsingh. Tijdens de Bigisma Dei in Wageningen hebben de bewoners laten blijken dat zij er vertrouwen in beginnen te krijgen dat de SML inderdaad zal herstarten. De burgervader vindt het jammer dat alhoewel de infrastructuur bij de SML nog aanwezig is, het niet eerder is aangepakt. Hij vindt dat de vorige regering de SML ten gronde heeft gericht. ‘Ik ben blij dat Wageningen een wederopstart krijgt. De eerste veranderingen zijn reeds zichtbaar, doordat er onlangs zwaar materieel geschonken is aan de SML’, zegt de dc.
Voor 25 mei een nieuw bestaan voor ex-werknemers SML
De dc geeft aan dat bij de eerstvolgende fase de droger van het bedrijf in orde wordt gemaakt, waardoor vanaf maart 2015 padie kan worden verkocht. De dc verzekert dat reeds voor de verkiezingen een middel van bestaan wordt gecreëerd voor de toenmalige werknemers van SML. Hij geeft aan dat het ethanol-project reeds gaande is in Wageningen, waardoor er ook daar een stukje werkgelegenheid gecreëerd wordt voor de gemeenschap van Wageningen en daarbuiten. De dc hoopt dat het volk bij de komende verkiezing de juiste keus maakt, zodat de ‘ontwikkelingsvaart’ die nu genomen wordt, gecontinueerd wordt.

error: Kopiëren mag niet!