Dronken politieman ontnuchtert na buitenfunctiestelling

De majoor van politie S.B. is maandag buiten functie gesteld door de korpschef. Deze politiefunctionaris is in de nacht van zaterdag op zondag 21 december met zijn privéwagen in de langs de Munderweg lopende trens beland. De politie van Munder was ter plekke en liet de wagen uit de goot slepen.
Van omstanders vernam Dagblad Suriname dat de politieman in kwestie van een feestje stomdronken naar huis reed. De politie van Munder heeft de bestuurder onderworpen aan een blaastest. De bestuurder blies tweemaal het maximum toegestane alcoholpromillage uit. De politie heeft op de bewuste dag het rijbewijs ingevorderd en het dienstwapen van de politieman in bewaring genomen. De volgende morgen werd hij door de korpschef vanwege zijn ontoelaatbare handeling buiten functie gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!