Criminelen gekleed in Fernandes truitjes roven en schieten op leverancier

Een chauffeur van Fernandes Bakkerij aan de Kernkampweg is zaterdagmiddag rond 15.30 uur op het terrein overvallen en beschoten door twee criminelen. De daders stormden op het slachtoffer toen de leverancier uit de bestelwagen stapte met een groot geldbedrag. De rovers schakelden het slachtoffer terstond uit door op zijn linkerdijbeen te schieten met een jachtgeweer met afgezaagde loop. Volgens het slachtoffer waren beide rovers gewapend met vuurwapens. Een had rasta haardracht, terwijl de tweede rover platgeknipt haar had. Zij waren gekleed in een trui van de firma Fernandes, waardoor het voor het slachtoffer niet duidelijk was dat hij te maken had met rovers. Toen hij werd beschoten, besefte hij dat het overvallers waren. Na de daad renden de criminelen via de achterzijde van de bakkerij de Nijbroekstraat in, alwaar een gereedstaande grijsgelakte Toyota Ist op hen wachtte. De buit betreft een geldbedrag groot SRD 31.000. ‎Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie van Munder heeft het verdere onderzoek overgedragen aan het rechercheteam van Paramaribo.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: