NDP organiseerde Bigisma Dei voor senioren burgers Wageningen

aNDP organiseerde Bigi Sma Dey voor senioren burgers Wageningen.1Het bestuur en de structuren van de Nationale Democratische Partij (NDP) hebben zaterdag een Bigisma Dei georganiseerd voor de seniorenburgers van Wageningen. De partijgenoten hebben een leuke dag bezorgd aan de senioren. “Het doet me goed om een dag door te brengen met onze bigisma’s”, zei districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh. Volgens de burgervader moet men de kennis van de senioren overnemen, want zij zitten vol ervaringen over het leven. “Wij moeten hen daarom het respect en de liefde geven die zij verdienen”, zegt de burgervader. In zijn toespraak memoreerde de dc de ontwikkelingen die de huidige president heeft gebracht voor de senioren burgers. “De Oudedagvoorziening (AOV) is gebracht naar SRD 525 en in januari zal het wederom verhoogd worden. Ook de kinderbijslag zal verhoogd worden. Dit doet de president slechts vanwege de liefde voor zijn volk”, zegt de dc. Hij vroeg zich af waarom de vorige regering niet veel heeft gedaan qua ontwikkeling in het land, terwijl Suriname ontwikkelingshulp kreeg van Nederland. Nu is de ontwikkelingshulp stopgezet, maar de ontwikkelingen zijn zichtbaar. De senioren kregen elk een voedselpakket mee. Er waren bijkans 600 senioren op de Bigisma Dei.

error: Kopiëren mag niet!