Oud-strijders en ex-militairen vieren kerstfeest

Evenals in voorgaande jaren zal de Federatie van oud-strijders en ex-militairen de geboorte van de Heer Jezus Christus herdenken middels het vieren van het kerstfeest. Dit vieren zij op vandaag in Court Charity. Volgens het bestuur is deze dag bedoeld voor de oud-strijders die in hun jonge jaren in de verschillende oorlogen, namelijk de Tweede Wereldoorlog en de Koreaanse oorlog 1950 – 1953, hun leven op het spel hebben gezet om te strijden tegen de onderdrukking van volkeren.
Het programma omvat samenzang, een toespraak en een overdenking, waarna er een gezellig samenzijn is. Van het jaar zullen ook de kerstpakketten worden verstrekt aan de ruim 175 geregistreerde oud-strijders en ex-militairen. Deze pakketten worden bekostigd uit een jaarlijkse tegemoetkoming van de Nederlandse ambassade in Suriname aan de Federatie van oud-strijders en ex-militairen.

error: Kopiëren mag niet!