Repetities middelbare scholen gaan normaal door

Ondanks de acties gevoerd door de Bond van Leraren (BvL) een maand terug vinden de geplande repetities voor deze week normaal voortgang. Volgens de directeuren van de verschillende vwo-scholen hebben zich geen stagnaties voorgedaan door de staking en vinden de repetities normaal voortgang tot en met vrijdag. Deze dag is de laatste repetitiedag voor het jaar. Geen enkele repetitie is uitgesteld.
Volgens de directeur van Lyceum 1, Balram Soemeer, zijn de studenten momenteel in hun repetitieronde en gaat alles normaal door. “Wij hebben een minimale onderbreking gehad maar alles verloopt goed volgens planning”, aldus Soemeer. Volgens de reacties van Havo 3, Lyceum 2 en CPI hebben zijn er geen stagnaties ondervonden en gaat alles normaal door. Ook bij de aanvang van de landelijke schoolonderzoeken (SO’s) die 10 december zijn gestart, waren de meeste vwo-scholen op schema. De directeur van SPI heeft de repetities wel uitgesteld om risico’s te vermijden. Volgens de directeur heeft hij gehandeld in het voordeel van de student.

error: Kopiëren mag niet!