Weer geen qourum in DNA

De pogingen van parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings-Simons om de oppositie zover te krijgen om quorum te verlenen is na een urenlange onderhandeling toch misgelopen. De huishoudelijke en de openbare vergadering die voor vandaag waren uitgeschreven zijn uiteindelijk na gebrek aan quorum toch afgeblazen. 25 leden, onder wie ook DOE-voorzitter Carl Breeveld, hadden de presentielijst getekend. De coalitieleden Rashied Doekhie en Noreen Cheung waren zoals eerder voorspeld wederom niet aanwezig. Cheung is uitlandig en Doekhie heeft van te voren aangekondigd dat hij er niet zou zijn. Er is nog getracht om Doekhie te bewegen naar de vergadering te komen vandaag. Echter zonder resultaat. Voor de vijfde keer achter elkaar is een uitgeschreven DNA-vergadering niet doorgegaan.

error: Kopiëren mag niet!